Izkoristite ugodnost za starejše voznike

Jul 20, 2023

Do 30. julija 2023 se lahko prijavite na BREZPLAČNO OSVEŽITVENO VOŽNJO ZA STAREJŠE Z INŠTRUKTORJEM.

Zakaj bi to rabil, saj celo življenje vozim!”

Kljub temu, da ste v življenju prevozili nešteto kilometrov in z leti pridobili  dragocene izkušnje, se morda za volanom ne znajdete več, kot ste se nekoč. Avtomobili namreč postajajo vedno bolj tehnološko dovršeni, promet je vse bolj dinamičen in pogosto nepredvidljiv. Vse to vpliva na vašo varnost tako vas kot ostalih udeležencev v prometu.

“Kaj imam od osvežitvene vožnje?”

Osvežitvena vožnja vam pomaga, da osvojite novo znanje o prometu in osvežite spretnosti za volanom in postanete samozavestnejši na cesti. Še posebej je koristna za tiste, ki že nekaj časa niste sedli za volan.

“Kako izgleda ta vožnja?”

Vožnjo izpeljete v svojem avtomobilu, družbo pa vam dela izkušeni AMZS-jev učitelj varne vožnje. Ta vašo vožnjo opazuje, na koncu pa se pogovori z vami, vam svetuje za naprej in odgovori na vsa vaša morebitna vprašanja.

“Kako se prijavim na brezplačno osvežitveno vožnjo z inštruktorjem?”

Prijavite se tako, da izpolnite prijavni obrazec in se uvrstite v žreb. Med prijavljenimi bo izžrebanih 220 voznikov.

“Kdo se lahko prijavi?”

Prijavi se lahko vsak starejši od 60 let, ki ima veljavno vozniško dovoljenje kategorije B in svoj avto.

“KAj pa ČE BOM SLABO VOZIL? A POTEM lAHKO IZGUBIM VOZNIŠKO DOVOLJENJE?”

Ne. Ure so namenjene osvežitvi znanja, svetovanju in razreševanju morebitnih dilem. Vabljeni na obisk spletne strani vozim.se, kjer je podroben opis akcije, čakajo pa vas tudi odgovori na vsa vaša vprašanja.

Se vam zdi članek uporaben?  S prijavo na E-novice boste obveščeni o najbolj koristnih vsebinah in popustih po elektronski pošti.